Hp Sprout

hp-sprout-1

Tal com anunciaven, HP ha presentat el seu nou equip HP Sprout, tota una sorpresa que aconsegueix revolucionar el mercat dels PCs amb diverses funcions realment innovadores.

Es basa en un AiO de 23″ que deixa de costat el teclat i el ratolí per oferir un enorme panell tàctil de 20″ que admet 20 punts tàctils simultanis. Però va molt més allà gràcies a que integra d’una banda un projector i per un altre 3 càmeres, a més d’un llum LED. Mentre la pantalla tàctil de l’HP Sprout és de 23″ i Full HD, el projector ofereix una pantalla “secundària” de 20″ i 1.024 x 768 píxels, amb l’avantatge que la superfície és més agradable al tacte i permet un ús molt més ergonòmic i intuïtiu, en estar projectada horitzontalment.

Fa gala del sistema *RealSense d’Intel i amb 3 càmeres de 14,6MP és capaç de no només escanejar documents, sinó també objectes en 3D, a més de permetre el reconeixement de gestos en l’espai. D’aquesta forma l’HP Sprout es converteix en un dels ordinadors més funcionals per als artistes digitals.