Davant la moda dels “selfies” i les fotos amb dispositius mòbils, moltes companyies s’animen a llançar accessoris perquè les persones puguin prendre la millor fotografia. Rollei no és una excepció i ha anunciat una nova col·lecció de pals “selfie” que està formada per un total de quatre models.

Selfie Stick 4 Style està concebut pels més viatgers. Té una longitud de 50 centímetres, encara que pot plegar-se, passant llavors a ser les seves dimensions de tan sols 12 centímetres. Una característica que permet que pugui portar-se a la butxaca. A més, aquest pal inclou un comandament connectat per Bluetooth per treure fotos a distància. El seu preu és de 34,99 euros.

L’altre model és el Selfie Stick 4 Life que està dissenyat per prendre fotos a l’aire lliure. Entre les seves especificacions destaca que es pot estendre des de 22 centímetres fins a 90 centímetres. També incorpora Bluetooth 3.0 amb abast de 10 metres. Aquest pal surt a la venda per 44,99 euros.

Per la seva banda el Selfie Stick 4 Smile està concebut per evitar problemes de longitud gràcies a que pot estendre’s fins a 104 centímetres. A més, és bastant lleuger, ja que solament pesa 125 grams. Aquest disseny es comercialitza per 39,99 euros.

Finalment, el quart model és el que s’ha denominat Selfie Stick 4 Fun. En aquest cas, pot estendre’s fins a 90 centímetres. Compta amb un suport per fer ajustos d’inclinació i angle des de qualsevol perspectiva. El preu és de 24,99 euros.

     selfie