Asus Professional

img01

ASUS presenta la nova divisió “ASUS Professional”, orientada al món empresarial. D’aquesta manera, ASUS mostra la seva aposta per dotar dels millors equips a tot professional. 
Cal destacar que aquesta gamma comprèn des de portàtils, ordinadors de sobretaula, servidors, monitors,projectors  i PCs Tot en Un (All in One). 

La gamma professional està bolcada a aconseguir els millors nivells de fiabilitat, flexibilitat, possibilitats d’administració i qualitat. Així mateix, està creada per a professionals pensant en tots els estàndards que són importants per a ells a l’hora de triar el seu equip de treball. 

Un dels objectius principals és millorar la productivitat i proporcionar als clients programes més específics per a les seves tasques diàries, a més de protegir els actius més importants de l’empresa: les seves dades. Els productes  és sotmeten a estrictes proves per garantir la seva durabilitat i confiança. Han estat provats per resistir altituds de fins a 15.000 peus i temperatures de fins a -33 °C, per la qual cosa l’usuari pot estar totalment tranquil amb la compra realitzada. Algunes de les proves efectuades són fins i tot més estrictes que les de l’estàndard militar MIL-STD 810G. Això significa que, sigui el que sigui l’entorn en el qual s’usen els productes per a empreses, els màxims nivells de rendiment i fiabilitat estan sempre garantits.