Asus GR8

ASUS Republic of Gamers (ROG) ha anunciat el GR8, un PC gaming inspirat en les consoles de videojocs, que ofereix un rendiment espectacular en un compacte xassís.

Compta amb un processador Intel Core i7 i amb una targeta gràfica NVIDIA GeForce GTX 750Ti, que permeten jugar a resolució Full HD. Incorpora fins a 16 GB de memòria DDR3L, una unitat de disc dur o d’estat sòlid (SSD) d’alta velocitat, Wi-Fi 802.1ac dual-band integrat i Windows 8.1. A més, el GR8 disposa d’un receptor Miracast integrat que permet realitzar streaming sense fil de contingut en HD, des de dispositius intel·ligents Android compatibles i PC Windows 8.1 directament en televisors d’alta definició.

Fa gala d’un disseny fàcil d’ampliar amb tapes lliscants especials que faciliten l’accés per a un disc dur addicional i l’accés a les badies de memòria per ampliar l’equip fàcilment. A més presenta un consum energètic eficient, consumint menys de 15 W en repòs, i genera tan sols 20 dB de soroll en repòs i 28 dB a capacitat màxima, nivells perfectes tant per a la sala d’estar com per al dormitori. En el seu interior podem trobar un gran ventilador i disipadors de calor de coure que allunyen la calor de la CPU i la GPU per aconseguir la màxima refrigeració possible.

asus-rog-gr8-3-e1413993941343